Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αντέλ: Δεν είναι σκληρή η σκηνή… δύο γυναίκες να κάνουν έρωτα

«Δεν είναι σκληρές σκηνές. Ο σκηνοθέτης προσπαθεί να αποδώσει την πραγματικότητα. Δύο γυναίκες κάνουν έρωτα»… …ανέφερε η Αντέλ Εξαρχόπουλος για την περίφημη λεσβιακή σκηνή με τη Λεά Σεϊντού.

exarxopoulosΓια τις σεξουαλικές σκηνές και την πολυσυζητημένη λεσβιακή σκηνή με την Λεά Σεϊντού στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ» (La Vie D’ Adele), που θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, μίλησε η Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Δημήτρη Δανίκα, η ελληνικής καταγωγής 19χρονη Γαλλίδα ηθοποιός, αρνήθηκε τα περί «πορνογραφικής ταινίας»…

και έδωσε τη δική της οπτική όσον αφορά τις ερωτικές σκηνές της ταινίας. Σε ερώτηση για τις αποκαλυπτικές σκηνές, τονίζει ότι….

[pullquote]«δεν είναι σκληρές. Ο σκηνοθέτης προσπαθεί να αποδώσει την πραγματικότητα. Δύο γυναίκες κάνουν έρωτα. Βέβαια, ο θεατής που εισβάλλει στην κρεβατοκάμαρα αυτών των κοριτσιών θα νιώσει άβολα».[/pullquote]

Δεν αποκλείει ωστόσο το ενδεχόμενο να εκλάβει το κοινό ως πορνογραφία την «Αντέλ», αλλά εκφράζει την πεποίθησή της «ότι ανάμεσα στο κοινό θα υπάρχουν και πολλοί που θα καταλάβουν».

η-ζωη-της-αντέλ
Αναφορικά με το αν οι σκηνές ήταν γραμμένες στο σενάριο ή αυτοσχεδίαζε με τη βοήθεια της Λεά Σεϊντού, η νεαρή ηθοποιός τονίζει ότι «ο σκηνοθέτης μας καθοδηγούσε, αλλά δεν ήταν όλες οι σκηνές και οι λεπτομέρειες προγραμματισμένες.  Μας έδειχνε τι να κάνουμε, αλλά στη συνέχεια μας άφηνε ελεύθερες να αυτοσχεδιάσουμε».

[pullquote style=»border-left»]Δεν έκρυψε, πάντως, ότι «μερικές φορές» αισθάνθηκε άβολα στα γυρίσματα, ενώ σε ερώτηση για αν έχει προσωπική εμπειρία από ερωτικές σχέσεις με γυναίκα, αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας πώς «αυτό είναι κάτι προσωπικό».

Ερωτηθείσα για τη σφαιρική άποψή της για τις σεξουαλικές σκηνές στον κινηματογράφο, σημειώνει ότι «είναι ζήτημα σκηνοθετικής προσέγγισης. Το σεξ είναι κάτι παγκόσμιο και οικουμενικό». «Και σε μένα αρέσει να βλέπω ταινίες που τα δείχνουν όλα. Είναι ζήτημα σκηνοθετικών χειρισμών», απαντά σε άλλη ερώτηση και επισημαίνει πως: «αυτό που θέλω να καταλάβει ο θεατής είναι ότι η ηρωίδα ερωτεύεται κάποιον ή κάποια χωρίς να σκεφτεί πολλά πράγματα. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται έτσι».[/pullquote]

Σε σχέση, τέλος, με την ιστορία με τον προπάππου της, για τον οποίο είχε πει ότι είπε στη γυναίκα του ότι θα πάει να αγοράσει κοτόπουλο και στη συνέχεια έγινε καπνός, τονίζει ότι είναι αληθινή. «Φυσικά! Ο προπάππους μου είπε ότι θα πάει να αγοράσει κοτόπουλο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε», αναφέρει.

By