Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αντεπίθεση Λεβαδειακού και Κομπότη στις καταγγελίες του Γάλλου

Στην αντεπίθεση πέρασαν ο Γιάννης Κομπότης και η ΠΑΕ Λεβαδειακός μετά τις καταγγελίες του Ολιβιέ Καπό σε γαλλικό περιοδικό, που κάνουν λόγο ακόμα και για απειλές εναντίον της οικογένειάς του.

pegasus_LARGE_t_1041_106060450Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Κομπότης σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Καπό, μίλησε για οικονομική εξαθλίωση από την πλευρά του παίκτη, ενώ αρνήθηκε ότι υπήρξαν απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειάς του.

«Πραγματικά αισθάνομαι άσχημα για το κατάντημα ενός τέτοιου παίκτη. Τι συζήτηση να κάνουμε όταν ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, με τόσες πλούσιες παραστάσεις στην καριέρα του, άλλοτε διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, φτάνει σε ένα επίπεδο οικονομικής εξαθλίωσης», είπε ο Γιάννης Κομπότης στο Marca–SL και συμπλήρωσε: «Μάς ζητούσε περισσότερα χρήματα για να λύσει το συμβόλαιό του και να φύγει από την ομάδα. Η οικονομική του εξαθλίωση, είναι αυτή που τον οδήγησε σε αυτό το σημείο. Δεν υπήρξε καμία απολύτως απειλή, ούτε κατά του ιδίου, ούτε φυσικά κατά της οικογένειάς του».

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Λεβαδειακός με ανακοίνωση χαρακτηρίζει «αποκύημα της φαντασίας» τις καταγγελίες του Ολιβιέ Καπό. Παράλληλα η ΠΑΕ φέρνει στη δημοσιότητα τρία έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία κι όπως υποστηρίζει, έχει τακτοποιηθεί πλήρως κάθε οικονομική εκκρεμότητα προς τον παίκτη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τον ποδοσφαιριστή Olivier KAPO έχουν τακτοποιηθεί πλήρως με την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Όσα άλλα αναφέρει ο ποδοσφαιριστής στην συνέντευξή του είναι αποκύημα της φαντασίας του, λόγω της οδυνηρής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται (καθημερινά φθάνουν ειδοποιητήρια για οφειλές του στη Γαλλία) και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Ήδη δημόσια έχει τοποθετηθεί ο μάνατζερ του κ. Παύλος Τοπίδης και τα ανωτέρω μπορεί να επιβεβαιώσει και ο δικηγόρος του κ. Μηνάς Λυσάνδρου».

By