Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντιδράσεις για τα νέα αυξημένα εισιτήρια του ΟΑΣΘ

Στο πλαίσιο της δράσης «Λέμε ΟΧΙ στις αυξήσεις των εισιτηρίων», οι Λαϊκές Επιτροπές Δυτικών Συνοικιών προγραμμάτισαν για σήμερα συγκεντρώσεις σε Πολίχνη, Σιδηροδρομικό Σταθμό και Νεάπολη

oasth

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αύξηση των εισιτηρίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ). Συγκεκριμένα, από σήμερα , οι επιβάτες θα πρέπει να πληρώνουν το απλό εισιτήριο μονής μετακίνησης με τα λεωφορεία 1 ευρώ (από 0,80 λεπτά), ενώ το εισιτήριο των δύο μετακινήσεων προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, διάρκειας 70 λεπτών της ώρας, θα κοστίζει 1,20 ευρώ (από 0,90 λεπτά).

Από τον Οργανισμό ανακοινώθηκε ότι οι καταναλωτές που έχουν στη διάθεσή τους ποσότητα παλιών εισιτηρίων θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους έως και τα τέλη Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο της δράσης «Λέμε ΟΧΙ στις αυξήσεις των εισιτηρίων», οι Λαϊκές Επιτροπές Δυτικών Συνοικιών προγραμμάτισαν για σήμερα συγκεντρώσεις σε Πολίχνη, Σιδηροδρομικό Σταθμό και Νεάπολη, ενώ για τον ίδιο λόγο μέλη του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων έχουν δώσει «ραντεβού» στην Καμάρα.

By