Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αντιδράσεις της ΝΔ για το εξώφυλλο του UNFOLLOW

unfollowΈντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το εξώφυλλο του περιοδικού Unfollow που παρουσιάζει τον Αντώνη Σαμαρά ξυλοκοπημένο, που παραπέμπει στις φωτογραφίες από τη σύλληψη των νεαρών στο Βελβεντό Κοζάνης και στο photoshop της ΕΛ.ΑΣ. με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη να ζητά την αντίδρασή της ΕΣΗΕΑ.

Η αντίδραση του κ. Μουρούτη ήρθε μέσω twitter, με την ανάρτηση: «Ρωτώ για τον ρόλο της ακροαριστερής ηγεσίας της ΕΣΗΕΑ… Περιμένω την αντίδρασή της!»

mouroutis-twit-660

Σε χθεσινή εκπομπή της ΝΕΤ ο κ. Μιχελάκης παρουσία του κ. Στρατούλη, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το επίμαχο εξώφυλλο, ζητώντας την «καταδίκη» του από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ.


Το περιοδικό απάντησε στον κ. Μιχελάκη μέσω διαδικτύου λέγοντας:

«κ. Μιχελάκη, μπορεί η παράταξή σας να προσπαθεί να κρύψει την τρομοκρατία που ασκεί στους πολίτες πίσω από τον καθωσπρεπισμό σας, αλλά θα συνεχίσουμε να την αποκαλύπτουμε.

κ. Μιχελάκη, το UNFOLLOW ξεκαθαρίζει στο εξώφυλλό του έκανε photoshop στον πρωθυπουργό. Η Ελληνική Αστυνομία γιατί προσπάθησε να αποκρύψει αρχικά την παραποίηση των φωτογραφιών;

κ. Μιχελάκη, αν θέλετε διευκρινίσεις για τα εξώφυλλά μας, απευθυνθείτε σε εμάς, στο UNFOLLOW. Μη ζητάτε εξηγήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα, εμείς είμαστε δημοσιογραφικό περιοδικό. Και δεν συμμετέχουμε στην κοκορομαχία του νέου δικομματισμού που πάτε να στήσετε.

κ. Μιχελάκη, σοβαρά αυτό το εξώφυλλο που θεωρείτε τόσο κακό και εν δυνάμει επιζήμιο, φροντίσατε να το δείξετε στην τηλεόραση; Σας φαίνεται λογικό αυτό; Ευχαριστούμε για τη διαφήμιση αλλά τον κ. Μουρούτη τον ρωτήσατε;»[space size=»30″]

By