Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τη Χ.Α.

Εκατέρωθεν επίθεση μεταξύ κυβερνητικού εκπροσώπου και αξιωματικής αντιπολίτευσης

15452521_EV_GK_MAXIMOU_KEDIKOGLOU_DILOSEIS5.limghandler

Συνέχεια δόθηκε την Τετάρτη στην κόντρα που έχει προκύψει από την Κυριακή σχετικά με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζουν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «το κάλεσμα των Σκουρλέτη, Καλύβη, Σακελλαρίδη, Δούρου και λοιπών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους νεοναζί έπιασε τόπο». «Ο Χρήστος Γούδης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη, δηλώνει με επιστολή του τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτη φορά ναζί-Αριστερά», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Κεδίκογλου ότι «ξεπερνά για άλλη μια φορά τον Γκέμπελς. «Παλιά μου τέχνη κόσκινο». Μόνο ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να κάνει πολιτική με γραφικούς τύπους  σαν τον κ. Γούδη».

«Πέρα, όμως, από την πολιτική χυδαιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου η στάση του είναι επικίνδυνη για το τόπο διότι δημιουργεί την εντύπωση ότι η ναζιστική Χ. Α. έχει και άλλους συνομιλητές εκτός του κ. Μπαλτάκου».

By