Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Aγγελιαφόρος κακών μαντάτων ο Αντώναρος;

Ως μήνας πολιτικών εξελίξεων προδιαγράφεται ο Δεκέμβριος

karamanlis kostas

Ως μήνας έντονων πολιτικών εξελίξεων προδιαγράφεται ο Δεκέμβριος.  Η φράση δεν αποτελεί σχήμα λόγου αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας για τον φόρο ακινήτων, τις ομαδικές απολύσεις και τους πλειστηριασμούς.

Στο παρασκήνιο, εντύπωση προκαλεί ένα tweet που έκανε ο στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος το περασμένο Σάββατο, ο οποίος εμφανίζεται ως αγγελιαφόρος κακών μαντάτων και μάλιστα μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

 

antonaros-tweet

Οι παρεμβάσεις του  κ. Αντώναρου κάθε τόσο στα socia media δεν είναι άσχετες,  αφού εκφράζουν άτυπα την «φωνή» του Κώστα Καραμανλή. Σε αυτό πλαίσιο, ο πρώην πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει την απόφαση του να μην κατέβει ξανά υποψήφιος σε περίπτωση που το Μαξίμου αποφασίσει να κατεβάσει στον πολιτικό στίβο τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.  Και τούτο διότι ο τελευταίος έχει εκτοξεύσει βολές κατά της διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε και η σημερινή παρέμβαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος επισήμανε με έμφαση  ότι «η κυβέρνηση δεν θα πέσει. Πρέπει να έχουμε ορίζοντα τετραετίας, όσο κι αν αυτό φαντάζει δύσκολο. Η κυβέρνηση δεν θα πέσει. Αν είναι να πέσει η κυβέρνηση, προτιμώ να πέσει μαχόμενη».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By