Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντώναρος: Οι καραμανλικοί δεν αμφισβητούμε την προεδρία Σαμαρά

«Δεν ενδιαφέρεται ο Καραμανλής για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας»

antonarosA

 

Τα σενάρια που θέλουν τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να δέχεται εισηγήσεις από πολιτικούς τους φίλους να επανέλθει στην ενεργό πολιτική σκηνή επιχείρησε να διαψεύσει σε κατηγορηματικούς τόνους ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. «Κανείς από εμάς τους Καραμανλικούς δεν αμφισβητεί την προεδρία του Σαμαρά στο κόμμα»,δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και απέδωσε τις συζητήσεις που γίνονται περί πιθανής υποψηφιότητας του Κώστα Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων « ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών για την εκλογή του Προέδρου».  Ωστόσο πρόσθεσε ότι «είναι άδικο  αυτό προς το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού» και μετέφερε την εκτίμηση του ότι ο πρώην Πρωθυπουργός δεν ενδιαφέρεται για  το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Για τις αναφορές που προηγήθηκαν από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και νυν βουλευτές σχετικά με την προτίμησή τους στον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Αντώναρος ανέφερε πως απλά εξέφρασαν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού.

Σχολιάζοντας την κινητικότητα που παρατηρείται  στο καραμανλικό στρατόπεδο ο κ. Αντώναρος διευκρίνισε πως «ο Καραμανλής πάντα έβλεπε πρόσωπα της πολιτικής και φίλους του, γι’ αυτό και διατηρεί και το γραφείο του. Αν υπάρχει κινητικότητα αυτό τον καιρό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Το πρόγραμμα του Κώστα Καραμανλή ήταν πάντα γεμάτο. Με τον Καραμανλή άλλωστε όλοι μας έχουμε και φιλικές σχέσεις».

By