Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αν… φρόντιζαν στον Ολυμπιακό, δεν θα έτριβαν τα χέρια τους στην Αρσεναλ!

Τρίβουν τα χέρια τους στην Άρσεναλ βλέποντας την  εντυπωσιακή εμφάνιση και το γκολ του Τζόελ Κάμπελ, στην πρεμιέρα του σε τελική φάση Παγκοσμίου κυπέλλου απέναντι στην Ουρουγουάη.

cambel-415x260

Ο  Τζόελ Ναθάνιελ Κάμπελ Σάμιουελς, η απλά Τζόελ Κάμπελ (γεννημένος στις 26 Ιουνίου 1992 στην πόλη Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα) που φέτος αγωνίσθηκε στον πρωταθλητή Ολυμπιακό (δανεικός από την Άρσεναλ) ήταν χάρμα ιδέσθαι στο 3-1 επί της Ουρουγουάης των Καβάνι και Φορλάν.

Ο ταχύτατος ακραίος επιθετικός, εναντίον της «γαλάζιας ομάδας» και λόγω των συνθηκών του αγώνα χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του σε ρόλο ελεύθερου φορ και τα πήγε περίφημα. Ήταν μία συνεχής εστία κινδύνων για την άμυνα του Μουσλέρα.

Ο Κάμπελ ισοφάρισε στο 54’ το γκολ του Καβάνι, δημιούργησε το δεύτερο που σημείωσε ο Ντουάρτε στο 57’ και γενικά ηταν ο κορυφαίος της ομάδας του.

Τώρα οι παράγοντες της αγγλικής ομάδας, περιμένουν με ανυπομονησία τις διάφορες προτάσεις για τον 22χρονο Τζόελ, καθώς οι μετοχές του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέβηκαν κατακόρυφα -και δικαίως.

Βεβαίως αυτό θα έπρεπε να το είχαν εκτιμήσει καλύτερα και οι παράγοντες του Ολυμπιακού, που με μία καλή πρόταση, θα είχαν την δυνατότητα να τον έχουν αγοράσει και τώρα θα καρπούνταν αυτοί τα χρήματα από πιθανή μεταπώλησή του. Γιατί το σίγουρο είναι πως, με μία ακόμη καλή εμφάνιση η αξία του Κάμπελ θα φτάσει άνετα τα 15 εκ. Και βάλε…

Βαγγέλης Μελέκογλου

By