Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απίστευτη ιστορία: «Να χαίρονται εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, τo κακομαθημένο βουτυρόπαιδο, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο»

«Αυτό το κακομαθημένο βουτυρόπαιδο που δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από τους παλαιάς κοπής βουλευτές στο νοσοκομείο παραδίδει μαθήματα αντίστασης και μιλάει για «ένοπλη πάλη»»

DIAMANTOPOULOS SYRIZA

Μια μικρή ιστορία για την προνομιακή μεταχείριση του «κακομαθημένου βουτυρόπαιδου» Βαγγέλη Διαμαντόπουλου στο νοσοκομείο Γεννηματάς αποκαλύπτει με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Παναγιώτης Παπαχατζής (Σύμβουλος Επικοινωνίας Νέων Μέσων), καυτηριάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  περί ένοπλης πάλης και αντίστασης.

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του κ. Παπαχατζή:

Ήταν Φλεβάρης του 2013 όταν έβαλα τον πατέρα μου στο Γεννηματάς λίγες μέρες πριν ξεψυχήσει. Κόσμος πολύς με αποτέλεσμα να πάμε στις 11 το πρωί και να γίνει εισαγωγή του αργά το βράδυ. Εκείνη την μέρα ο Διαμαντόπουλος, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε δεχθεί επίθεση από τα ΜΑΤ και διακομίστηκε στο ίδιο νοσοκομείο.

Καθόμουν στον διάδρομο περιμένοντας να ακούσω το όνομα του πατέρα μου για να τον περάσω με φορείο μέσα στα ιατρεία όταν έφτασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ένας συνδικαλιστής του νοσοκομείου ήρθε του συστήθηκε και τον πέρασε άρον – άρον μέσα για να πάρει το χαρτί για τις πρώτες εξετάσεις.

Κάτι παραπάνω από μια ώρα μετά ήρθε η ώρα να βάλω τον πατέρα μου. Ο συνδικαλιστής με τον Διαμαντόπουλο παρέα πέρασαν από μπροστά μου χωρίς συγνώμη και έδωσαν στο χέρι του γιατρού τις δικές του εξετάσεις. Ότι δεν τους βούτηξα από το λαιμό δεν ήταν λόγω ευγένειας αλλά επειδή είχα να κοιμηθώ 36 ώρες. Ο γιατρός τις είδε, του είπε ότι δεν έχει κάτι και απλά να προσέχει το βράδυ κάποιες τυπικές ενδείξεις διάσεισης.

Το επόμενο πρωί ήρθε ο αδελφός μου να με αλλάξει στο νοσοκομείο. Κατέβηκα για καφέ και χάζευα ειδήσεις στο κινητό μου. Ο Διαμαντόπουλος αποχωρώντας από το νοσοκομείο είχε δηλώσει ότι οι γιατροί του συνέστησαν να μην περάσει το βράδυ μόνος γιατί μπορεί να έχει πρόβλημα η υγεία του από την επίθεση.

Αυτό το κακομαθημένο βουτυρόπαιδο που δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από τους παλαιάς κοπής βουλευτές στο νοσοκομείο παραδίδει μαθήματα αντίστασης και μιλάει για «ένοπλη πάλη». Να τον χαίρονται εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να του πουν ότι είναι τυχερός που εκείνο το απόγευμα δεν τον έπνιξα με τα ίδια μου τα χέρια. Θα με δικαίωνε και ο ίδιος…

By