Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Απίστευτη τραγωδία με θύμα ποδοσφαιριστή

delaportas-filippos-1Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η ποδοσφαιρική οικογένεια της Ρόδου και γενικότερα της Ελλάδας, μετά τον τραγικό θάνατο του 20χρονου, Φίλιππου Δελαπόρτα.

Το «γιατί;» γίνεται ακόμη πιο δυνατό, αν διαβάσει κανείς την ιστορία που προηγήθηκε του ατυχήματος στην Αττική Οδό, που πήρε την ζωή του νεαρού ποδοσφαιριστή του Φοίβου, αλλά και του αδελφού ενός ακόμη παίκτη, του Ευτύχη Τζιβίλογλου.

Η αποστολή της ομάδας, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με συνοδούς τον πρόεδρο, Άκη Δελαπόρτα (πατέρας του αδικοχαμένου Φίλιππου) και το μέλος της διοίκησης, Γιάννη Κλαδάκη.

Ο Τζιβίλογλου ζήτησε άδεια για να πάει να αγοράσει παπούτσια για ξερό γήπεδο, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί χωρίς προβλήματα στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Σάμου. Ο αδελφός του, που ήταν στο αεροδρόμιο προθυμοποιήθηκε να τον εξυπηρετήσει με το αυτοκίνητό του, ενώ μαζί τους πήγε και ο Δελαπόρτας.

Λίγο ώρα αργότερα όμως, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολόνα της ΔΕΗ και οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες να βρουν ακαριαίο θάνατο.

By