Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Απίστευτο σκάνδαλο το φλερτ Χ.Α. – ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο Τατσόπουλος

«Νομίζω ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος της Αριστεράς, μπροστά σε τέτοιο καιροσκοπισμό, ντρέπεται»

tatsoA

Για καιροσκοπισμό – που πληρώνεται πάντοτε στην πολιτική- κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή το φλερτ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για απίστευτο  σκάνδαλο.

Μιλώντας στον BHMA FM, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι αν δεν είχε φύγει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριν από τέσσερις μήνες, θα έφευγε τώρα σίγουρα.  «Δεν υπάρχει περίπτωση μπροστά σε τέτοιο καιροσκοπισμό. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος της Αριστεράς, μπροστά σε τέτοιο καιροσκοπισμό, ντρέπεται. Απλώς ντρέπεται. Τίποτε άλλο…» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε : «O Ανδρέας Παπαδόπουλος είχε μια ωραία ιδέα να βγουν όλοι, όπως ο Γιουνκέρ και ο Σουλτς και να πουν όλοι οι Έλληνες ηγέτες του συνταγματικού τόξου, από το Σαμαρά ως τον Κουτσούμπα, να κάνουν μια κοινή δήλωση αποκήρυξης των ψήφων της Χρυσής Αυγής. Να μην πουν απλά ότι είναι καθυστερημένοι, πεπλανημένοι, βλαμμένοι, αλλά ότι πιστεύουμε ότι μετά από δύο χρόνια και μετά από τα τόσα αποκαλύφθηκαν για τη φασιστική δράση της οργάνωσης είναι φασίστες. Αυτά τα φασισταριά, αυτοί οι τραμπούκοι και αλήτες, οι εγκληματίες… θα τους ζητήσουμε τώρα να μας δώσουν την ψήφο τους; Και θα βγαίνουν να μας κοροϊδεύουν ότι δεν δίνουν πουθενά την ψήφο τους, παρά μόνο στη Χρυσή Αυγή; Είναι χάλι αυτό, είναι κατάντια της Δημοκρατίας. Η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές, πώς θα τους δώσουν την ψήφου τους;»

 

By