Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Απαντήσεις σχετικά με τους νόμους που είναι γραμμένοι στα αγγλικά ζητά ο Κακλαμάνης

«Καλεί τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη να δώσει εξηγήσεις»

kaklamanis-nikitas

Διευκρινίσεις σχετικά με τις καταγγελίες εφοριακών πως πλήθος νόμων, μεταξύ αυτών και ο ΕΝΦΙΑ,  φτάνουν στα χέρια τους στα αγγλικά, ζητά από τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη ο βουλευτής Νικήτης Κακλαμάνης.

Συγκεκριμένα, με ερώτηση που κατέθεσε για το θέμα, ο κ. Κακλαμάνης ζητεί από τον κ. Χαρδούβελη να ξεκαθαρίσει εάν αληθεύουν ή όχι οι καταγγελίες που έκανε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού ΑΝΤ1, αλλά και –εφόσον αυτές ευσταθούν- να προχωρήσει στην κατάθεση των σχετικών εγγράφων.

«Η παραπάνω καταγγελία είναι αρκετά σοβαρή, αφού κατατίθεται από ανώτατο συνδικαλιστικό στέλεχος και αποτυπώνει την εικόνα της κυριαρχίας στη χώρα από τη τρόικα και τα στελέχη της, δυστυχώς, στον απόλυτο βαθμό», επισημαίνει ο βουλευτής.

«Πιθανόν», καταλήγει ο ίδιος, «να αποδεικνύει επίσης, έναν βασικό λόγο, που προκλήθηκε πραγματικό χάος με τον ΕΝΦΙΑ, αφού η εφαρμογή του έγινε στηριζόμενη στις επιταγές των ξένων και όχι σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα».

By