Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πέθανε ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Τάσος Μητσόπουλος

Ιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δήλωσαν ότι το μοιραίο επήλθε στη 1.30 μμ.

t-mitsopoulos-endiaferon-aigyptou-livanou-gia-ta-limania

Ο Υπουργός Αμυνας Τάσος Μητσόπουλος πέθανε σήμερα, μετά τη χθεσινή εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία την οποία υπέστη στο γραφείο του. Ιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δήλωσαν ότι το μοιραίο επήλθε στη 1.30 μμ.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, τον επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος καταφανώς συγκλονισμένος, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, δήλωσε ότι «στην κατάσταση που βρίσκεται, μόνο οι προσευχές θα μπορούσαν να βοηθήσουν». Ανάμεσα στους σημερινούς επισκέπτες στο νοσοκομείο ήταν ο πρέσβης της Ελλάδας Βασίλης Παπαϊωάννου, ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε χθες στο γραφείο του. Ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε ότι ο κατά την εθιμοτυπική συνάντησή τους ο κ. Μητσόπουλος φαινόταν καλά και τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε σε λίγα λεπτά.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Τάσου Μητσόπουλου ανακοινώθηκε ότι, στο 7 το βράδυ, θα συνέλθει το υπουργικό συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρία, υπό την προεδρία του Ν. Αναστασιάδη, όπου αναμένεται να κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος στη χώρα.

By