Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απειλές από τους πρώην συντρόφους του δέχεται ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αγωνιούν μήπως και ο πρώην βουλευτής τους αποκαλύψει πρόσωπα και πράγματα για τη δράση του κόμματος, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του

alexopoulos640_150314

Απειλές από τους πρώην συντρόφους του δέχεται λίγο καιρό μετά την ανεξαρτητοποίησή του Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επίθεση αυτή σχετίζεται με την αυριανή απόφαση της ολομέλειας της Βουλής για την άρση της ασυλίας του για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Λέγεται ότι οι χρυσαυγίτες αγωνιούν μήπως και ο πρώην βουλευτής τους αποκαλύψει πρόσωπα και πράγματα για τη δράση του κόμματος, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του.

Πάντως, τα πράγματα έφθασαν σε οριακό σημείο την Μεγάλη Εβδομάδα, όπου σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος δέχθηκε στο γραφείο που παραχωρεί το Κοινοβούλιο σε όλους τους βουλευτές της περιφέρειας στην οδό Βουλής, φραστική και σωματική επίθεση από συνεργάτες βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος θορυβήθηκε τόσο που ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να του αλλάξουν γραφείο, πράγμα το οποίο και έγινε. Σήμερα μάλιστα, το πρωί κάποιοι τον είδαν στους διαδρόμους της Βουλής να τσακώνεται με συνεργάτη χρυσαυγίτη βουλευτή.

By