Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απειλείται με καμπάνα ο Αναστασίου

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βάσει των όσων κατέγραψε στο φ.α. ο Καλογερόπουλος.

anastasiouΌπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης, Ηλίας Σπάθας, κάλεσε δίπλα του τον ρέφερι και του είπε πως ο 42χρονος τεχνικός του φώναξε «είστε αλήτες» και ο Καλογερόπουλος τον απέβαλε.

Μάλιστα, για περίπου ένα λεπτό δημιουργήθηκε ένταση, καθώς ο Αναστασίου αρχικά δεν ήθελε να αποχωρήσει. Αλλωστε, είναι χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο, όπου οι διαιτητές πήγαν για λίγο προς τη σέντρα, προκειμένου ο Αναστασίου να αποχωρήσει από το γήπεδο για να συνεχιστεί το ματς. Εν τέλει, ο κόουτς του Παναθηναϊκού έφυγε, με τον βοηθό του Στιβ Ρούτερ να αναλαμβάνει το κοουτσάρισμα ως το φινάλε του αγώνα.

Το περιστατικό με τον Αναστασίου κατέγραψε λίγο αργότερα στο φύλλο αγώνα ο Καλογερόπουλος, μαζί με διάφορα άλλα που συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι, όπως την καθυστερημένη έναρξη λόγω καπνογόνων, τις κροτίδες που έπεφταν πίσω απ” τον Λουκ Στιλ, αλλά και τα λέιζερ από την κερκίδα που παρενοχλούσαν διαρκώς τους παίκτες.

By