Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποθέωση Σαμαρά από τους οπαδούς της Σέλτικ

Δεν υπήρχε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου μου, ανέφερε ο Έλληνας διεθνής

_74777164_samaras2

Ο ίδιος το έχει απορρίψει με κάθε τρόπο ωστόσο, το γεγονός ότι μένει ελεύθερος θα προκαλέσει συζητήσεις και στην… κουτσομπόλα Ελλάδα (ήδη έχουν γραφεί σχόλια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού).

Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμαρά και τις πιθανότητες να παίξει μπάλα στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από τη Σέλτικ.

Ο διεθνής άσος, με τρόπο που συγκίνησε τον κόσμο είπε αντίο στους καθολικούς καθώς αποχαιρέτησε τους πρωταθλητές Σκοτίας κάνοντας το γύρο του θριάμβου στο γήπεδο κρατώντας ένα παιδάκι με προβλήματα υγείας. Οι φίλαθλοι αποθέωσαν τον Έλληνα στράϊκερ που φεύγει από τη Σκοτία μετά από έξι χρόνια κι έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα.

«Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση ανανέωσης. Φεύγω, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πρόκειται για δική μου απόφαση και με λυπεί που αποχωρώ από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο» δήλωσε ο Σαμαράς στην σκοτζέζικη τηλεόραση ενώ, αναφερόμενος στο άμεσο μέλλον υποστήριξε πως δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα. «Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως μου κάνει ο σύλλογος κάποια πρόταση, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα στον κόσμο. Είχα μια επαφή με τον προπονητή και μου είπε ότι θα ήθελε να μείνω. Δυστυχώς, όμως, δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις. Τις αποφάσεις τις παίρνει η διοίκηση και η αλήθεια είναι ότι δεν με πλησίασε κανείς».

Ο Γιώργος λατρεύτηκε στη Σέλτικ –κι όχι άδικα. Σοβαρός, πειθαρχημένος, ακολούθησε τα χνάρια αλλά και τις οδηγίες του πατέρα του (παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή) Γιάννη, με σημαντικότερη όλων: μακριά από την Ελλάδα αν θέλεις να μάθεις σωστά τη μπάλα…

Βαγγέλης Μελέκογλου

By