Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αποκλείστηκε η Ιταλία, παραιτήθηκαν προπονητής και πρόεδρος. Ευθιξία…

Δονήσεις… στην Ιταλία, με την παραίτηση του Πραντέλι, λίγο μετά τον αποκλεισμό της Σκουάντρα Ατζούρα, αλλά και του προέδρου της Ομοσπονδίας!

thumbnail

 

Εκτός Μουντιάλ λοιπόν η Ιταλία μετά την ήττα της από την Ουρουγουάη και θα ήταν αδύνατο να μην είχε παράπονα, από τη στιγμή μάλιστα που έμεινε με δέκα παίκτες για μισή ώρα –και πλέον- παιχνιδιού.

«Ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα και όχι επειδή η αποβολή δεν ήταν σωστή. Χάσαμε την πρόκριση κόντρα στην Κόστα Ρίκα, όμως σήμερα καταφέραμε να κρατήσουμε μακριά δύο από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Με πειράζει που αποκλειστήκαμε με αυτόν τον τρόπο», είπε ο Πραντέλι που οδήγησε την Ιταλία σε ένα καταστροφικό, γι αυτήν, Μουντιάλ.

Ο Πραντέλι, αμέσως μετά παραιτήθηκε από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας. «Υποβάλλω την παραίτησή μου και η απόφασή μου αυτή είναι αμετάκλητη. Το πρότζεκτ που αναλάβαμε δεν πέτυχε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσέζαρε Πραντέλι. Το απίστευτο; Μαζί του παραιτήθηκε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τζιανκάρλο Αμπέτε! Όταν μιλάμε για ευθιξία…

ΒΜ.

By