Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

«Απολογία» Κάτσε για τα σχόλια στο facebook…

Για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Αλβανία μίλησε ο Έργκις Κάτσε και δήλωσε άγνοια για τα σχόλια που «ανέβηκαν» σε προφίλ του στο facebook, το οποίο όπως τόνισε δεν διαχειρίζεται ο ίδιος.

thumbnailΟι δηλώσεις του στη NOVA: «Ζήσαμε πολλά χθες, ήταν ένα πράγμα που δεν έχω ξαναζήσει. Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να απασχολούν εμάς. Άλλο το ποδόσφαιρο, άλλη η πολιτική». Ενώ, σχετικά με τα σχόλια στο facebook είπε: «Εγώ δεν ήξερα γι αυτές τις σελίδες. Δεν ξέρω ποιος τις διαχειρίζεται και ήδη μίλησα με τον ΠΑΟΚ, από χθες, πριν το παιχνίδι, να τις καταγγείλουμε για να μην γράφουν αυτά τα πράγματα για μένα. Δεν γνώριζα για τις σελίδες αυτές, δεν ασχολούμαι με το Facebook. Είχε γίνει μία φορά ό,τι έγινε και για αυτό δεν ήθελα να ασχολούμαι. Έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον αυτών των σελίδων».

Εντάξει, ο Κάτσε δεν θα μας πείσει ότι είναι και το …καλύτερο παιδί αλλά, μπορεί να έχει και κάποιο δίκιο. Μόνο στην περίπτωση που αποδειχθεί πως εν αγνοία του, γράφτηκαν όσα γράφτηκαν…

By