Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απολογείται αυτήν την ώρα ο 22χρονος για την δολοφονία στη Γλυφάδα

Ο 22χρονος ισχυρίζεται ότι το επίμαχο βράδυ έβλεπε και άκουγε δαίμονες που τον προέτρεπαν να σκοτώσει κάποιον

astunomia1

Με την επίκληση ψυχικής νόσου και αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, απολογείται ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή ο 22χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία άστεγης γυναίκας στη Γλυφάδα, λίγο πριν το Πάσχα.

Η υπερασπιστική γραμμή τού κατηγορουμένου, που τον εκπροσωπεί ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, είναι να αναδειχθεί σοβαρή ψυχική νόσος από την οποία ισχυρίζεται ότι πάσχει αλλά και εξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 22χρονος παρέδωσε στον ανακριτή δωδεκασέλιδο υπόμνημα και έγγραφα που πιστοποιούν την κατάσταση της ψυχικής του υγείας, εξαιτίας της οποίας προκύπτει ότι είχε απαλλαγεί από τον στρατό.

Στον φάκελο που παρέδωσε στον ανακριτή η υπεράσπιση του κατηγορουμένου, περιλαμβάνονται επίσης , σύμφωνα με πληροφορίες, βίαια επεισόδια σε βάρος του πατέρα του και εκτιμήσεις ειδικών ότι ο 22χρονος, εξαιτίας της νόσου του, έχει οπτικές και ακουστικές ψευδαισθήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος ισχυρίζεται ότι το επίμαχο βράδυ έβλεπε και άκουγε δαίμονες που τον προέτρεπαν να σκοτώσει κάποιον για να τον αφήσουν και να γλιτώσει τη δική του ζωή.

By