Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απολογείται ο 20χρονος ανιματέρ

Βαριές κατηγορίες για την επίθεση εναντίον του 11χρονου αγοριού αντιμετωπίζει ο Ολλανδός.

entekaxronos-kritiΣτον ανακριτή βρίσκεται αυτή την ώρα, προκειμένου να απολογηθεί, ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ, κατηγορούμενος ως δράστης για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 11χρονου αγοριού από τη Ρωσία την περασμένη Τετάρτη.

Ο 20χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος, οπλοφορία, οπλοχρησία και κλοπή, επειδή φέρεται να χτύπησε τον 11χρονο με 20 μαχαιριές και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στον χώρο στάθμευσης έναντι του ξενοδοχείου.

Ο 11χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», με τους γιατρούς να κρίνουν ως εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες εξετάσεις για την κίνηση στα κάτω άκρα –εξαιτίας του χτυπήματος στο νωτιαίο μυελό.

Στο μεταξύ, η μητέρα του νεαρού και η αδερφή του σε δηλώσεις τους σε ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο 20χρονος πάσχει από το σύνδρομο του αυτισμού, δηλώνοντας ότι θα προσκομίσουν στις αρχές τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα που βεβαιώνουν την κατάσταση του.

(Φωτογραφία από το cretalive.gr)

By