Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή ο Στ. Μπούκουρας;

Την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή φέρεται να έχει ανακοινώσει στον πρόεδρο της Βουλής ο φυλακισμένος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας

 

boukouras600_170314ii

Αναβρασμός επικρατεί στη Χρυσή Αυγή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες και δεύτερος βουλευτής επιλέγει την ανεξαρτητοποίησή του, καθώς προχωρούν οι έρευνες για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Ο Στάθης Μπούκουρας φέρεται να έχει ήδη ανακοινώσει τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη για την πρόθεσή του. Ωστόσο, Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης, όσο και ο συνήγορος του Στ. Μπούκουρα διαψεύδουν μία τέτοια κίνηση του βουλευτή.

Το Σάββατο είχε προηγηθεί η αποχώρηση του βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου από τη Χρυσή Αυγή, δηλώνοντας ότι αγνοούσε την εγκληματική δράση της οργάνωσης.

Φαινόμενα διάλυσης στη Χρυσή Αυγή

Εν τω μεταξύ, βαραίνει το κλίμα στη Χρυσή Αυγή, όπου υπό την πίεση της δικαστικής διερεύνησης, το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται φαινόμενα διάλυσης.  Η αποχώρηση του βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου προκάλεσε ξέσπασμα των υποστηρικτών της ηγετικής ομάδας, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα στελέχη την ίδια οδό. Υπό αυτό το κλίμα, φαίνεται ότι ανοίγουν πιο εύκολα τα στόματα, ακόμη και μεταξύ των έγκλειστων βουλευτών.

By