Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απόδραση με Μήτρογλου

Ο Έλληνας επιθετικός βρήκε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις και χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη στο ντέρμπι.

1031691Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει νικητής χάρη σε ένα γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 90ο λεπτό.

Ένα γκολ που ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα, καθώς οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στα… σημεία και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, καθώς οι μοναδικές αξιόλογες ήταν μία κεφαλιά του Μήτρογλου στο 14’ και ένα τετ-α-τετ του Μέντεζ στο 45’.

Στην επανάληψη όμως η εικόνα άλλαξε, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει περισσότερο, να έχει ευκαιρία με τους Μπεργκ, Φιγκερόα και Τριανταφυλλόπουλο, ωστόσο η τύχη είχε αποφασίσει άλλος να χριστεί νικητής.

Και αυτό το επιβεβαίωσε ο Μήτρογλου στο 90, καθώς εκμεταλλεύτηκε την μοναδική στιγμή αδράνειας της άμυνας του «τριφυλλιού» και πήρε τη νίκη σε ένα παιχνίδι, που σημαδεύτηκε από τις πολλές διακοπές.

Όλες στο δεύτερο ημίχρονο λόγω των αντικειμένων που έπεφταν στον αγωνιστικών, των φωτοβολίδων στις εξέδρες και του δυναμίτη που λίγο έλλειψε να τραυματίσει σοβαρά τον Πράνιτς.

ΣΑΒΒΑΤΟ
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 1-0 (62′ Βίλα)
ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1 (64′ Κατσουράνης, 90’+5 Βούκιτς/13′ Βερπακόφσκις)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

ΚΥΡΙΑΚΗ
Πλατανιάς-Πανιώνιος (15:00)
Απόλλων Αθ.-Βέροια (17:15)
Λεβαδειακός-Ξάνθη (17:15)
Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
ΟΦΗ-Άρης (19:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 19:30

(Visited 1 times, 1 visits today)
By