Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αρχή με τους διεθνείς Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Ατρομήτου για τον Ρανιέρι…

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αρχίζει σταδιακά να σχεδιάζει τα πλάνα του εν όψει του πρώτου αγώνα της Εθνικής στα προκριματικά του EURO 2016, που είναι αυτός κόντρα στη Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου και στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη, σε μία αναμέτρηση που θα συνοδευθεί από το ντεμπούτο του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

c2f70e5fcb2256fc0650760579cadb16_47943Ο 63χρονος προπονητής, που έχει ήδη μιλήσει με τους Μήτρογλου και Σαμαρά, στρέφει αρχικά το βλέμμα του στους διεθνείς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου -με τους πράσινους και τους μπλε του Περιστερίου να δίνουν μάχες στην Ευρώπη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα βρεθεί στη Λεωφόρο για τη ρεβάνς των πράσινων με τη Σταντάρ Λιέγης στο πλαίσιο του γ” προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μία μέρα μετά θα πάει στο Περιστέρι για να δει το ματς του Ατρόμητου με τη Σαράγεβο για το Γιουρόπα Λιγκ.
Οι διεθνείς του Ολυμπιακού θα απασχολήσουν τον Ρανιέρι στο φιλικό της 13ης Αυγούστου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον ίδιο να δίνει το παρών στο Καραϊσκάκη.

 

By