Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αρχίζει σήμερα η δίκη των ποδοσφαιριστών με πέτρα του σκανδάλου το call-girl Zahia Dehar

Πλρηρωνόταν αδρά για να κάνει σεξ με διάσημους Γάλλους ποδοσφαιριστές όπως οι Γκοβού, Ριμπερί και Μπενζεμά.

1Μπορεί στην Γαλλία η πορνεία να μην αποτελεί αδίκημα αν είσαι ενήλικη, ωστόσο ο νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τις ανήλικες πόρνες, όπως συνέβη και την Ζαχία που αποκαλύφθηκε πως εργάζονταν ως πόρνη πολυτελείας από τα 16 της χρόνια και μάλιστα ήταν μόλις 17 χρονών όταν απέκτησε για πελάτες, τους διάσημους ποδοσφαιριστές.

Σήμερα ξεκινάει η πολύκροτη δίκη αφού οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έχουν κατηγορηθεί ότι συμμετείχαν σε κύκλωμα πορνείας με κεντρικό πρόσωπο την Zahia Dehar. Την αποκάλυψη είχε κάνει στις 17 Απριλίου 2010 η αθλητική εφημερίδα L’Equipe και αναφερόταν στους δύο ποδοσφαιριστές Karim Benzema και Franck Ribéry. Ας σημειωθεί ότι η Zahia έχει δηλώσει ότι οι δύο αθλητές δεν εγνώριζαν ότι ήταν ανήλικη.

Στις 14 Αυγούστου 2012 οι δύο παίκτες καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε δίκτυο πορνείας, όμως τον Ιούνιο 2013 έγινε έφεση, ενώ η call girl ζήτησε την αθώωσή τους. Ωστόσο στη νέα δίκη που ξεκινάει σήμερα στο Παρίσι, οι ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν με 3ετή ποινή φυλάκισης και 45.000 ευρώ εγγύηση.

1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By