Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ασημακοπούλου: Δεν έχω σχέση με τον Κεφαλογιάννη

«Είναι αίσχος να κινούμαστε με αυτό τον τρόπο, ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε στην προσωπική ζωή κάποιου»

asimakopoulou 1

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου τα δημοσιεύματα που τη φέρουν να διατηρεί σχέση με τον βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Η κ. Ασημακοπούλου μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ξεκαθάρισε ότι το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ισχυρίστηκε ότι η φημολογούμενη σχέση της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Κεφαλογιάννη είναι «ανυπόστατα ψεύδη και στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θεωρώ ότι είναι αίσχος να κινούμαστε με αυτό τον τρόπο, ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε στην προσωπική ζωή κάποιου και στην συγκεκριμένη περίπτωση δηλώνω ότι πρόκειται για ένα ψευδές δημοσίευμα. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου», σημείωσε η κ. Ασημακοπούλου και συμπλήρωσε: «Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι βρίσκομαι σε μια έντονη ενδοοικογενειακή διαμάχη, και το συγκεκριμένο δημοσίευμα ενδεχομένως να μου προκαλέσει επιπλέον προβλήματα».

Όσον αφορά στο πολιτικό μέρος και στις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό η κ. Ασημακοπούλου δήλωσε: «Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων απηχούν στην μεγάλη πίεση που υπάρχει στους Έλληνες αυτή τη στιγμή. Από την άλλη πλευρά ωστόσο περιμένουν λύσεις στα προβλήματά τους. Τις λύσεις τις περιμένει όμως από την κυβέρνηση, καθώς δεν πιστεύουν ότι υπάρχει εναλλακτική λύση από πουθενά αλλού.
Υπάρχει μια δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση ότι δεν τους επιλύει τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά από την άλλη πλευρά εκτιμούν ότι λύσεις δεν μπορεί να τους δώσει κάποιος άλλος.

Για την επαναφορά του διλήμματος ΣΥΡΙΖΑ ή χάος που είχε χρησιμοποιηθεί κάτι παράλληλο και τις προηγούμενες εκλογές η κ. Ασηκαμακοπούλου σημείωσε: «Το θέμα είναι πώς εκτιμά κάποιος την κατάσταση. Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει έναν συγκεκριμένο χάρτη με ορόσημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανακοινώσει το δικό του πρόγραμμα. Ο κόσμος πρέπει να εκτιμήσει με την ψήφο του ποιός μπορεί να υλοποιήσει αυτά που λέει. Ποιόν εμπιστεύεται, αλλά ποιες είναι και οι πιθανές επιπτώσεις της κάθε πολιτικής τακτικής».

By