Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ασημακοπούλου: Ξαφνικά θυμήθηκε το «ελληνικό debate» o Tσίπρας

Απάντηση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ στον Πάνο Σκουρλέτη

Πρόεδρος Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας Θεσσαλονίκη 78η ΔΕΘ Διεθνή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης επίσκεψη 2013 Δ.Ε

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, δήλωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, που είναι και υποψήφιος για ευρωπαϊκό αξίωμα στις ευρωεκλογές, δεν καταδέχθηκε να πάει σε καμία από τις τηλεμαχίες που έγιναν ήδη στην Ευρώπη και τώρα ξαφνικά θυμήθηκε να ζητήσει «ελληνικό debate» ανάμεσα στον ίδιο και στον πρωθυπουργό, για θέματα άσχετα με τις Ευρωεκλογές και ενώ η διακομματική Επιτροπή έχει ολοκληρώσει το έργο της, χωρίς ο ΣΥΡΙΖΑ να θέσει τέτοιο ζήτημα.

«Ίσως γιατί νιώθει την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε για την απουσία του στα ευρωπαϊκά debate. Ίσως γιατί βλέπει ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδίαζε για το κόμμα του και γυρίζει εσπευσμένα στην Ελλάδα να σώσει ό,τι μπορεί. Ενώ μέχρι χθες έλεγε ότι «δεν προλαβαίνει» να πάει στα ευρωπαϊκά debate, επειδή πρέπει να περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη» πρόσθεσε η κ. Ασημακοπούλου.

Από την πλευρά του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοίνωση σχετικά με τα όσα ανέφερε η κυρία Ασημακοπούλου, κάνοντας λόγο για «πανικό» του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνουν από την Κουμουνδούρου:

«Ο πανικός του πρωθυπουργού είναι έκδηλος. Φοβάται το διάλογο όπως ο διάολος το λιβάνι, γι’ αυτό και παραμένει άφαντος από τη βουλή και αρνείται να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης,όπως έκανε και στις εκλογές του 2012.»

By