Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ασημακοπούλου: H ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού στην υπηρεσία του δημόσιου συμφέροντος

«Αν εκ των πρότερων θεωρείς ότι κάθε αποκρατικοποίηση είναι κακή, έχεις μια καχυποψία εξ’ αρχής» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

elliniko

«Υπήρξε μια διαγωνιστική διαδικασία με διεθνείς όρους. Φτάσαμε στον έναν ενδιαφερόμενο μέσα από αυτή τη διαδικασία. Ο ένας επενδυτής που έχει μείνει, έχει δώσει ένα τίμημα ότι είναι σε βάρος προς το δημόσιο συμφέρον. Έχει δοθεί μια προθεσμία, να αυξήσει την προσφορά. Όποιος λέει να ξαναπροκυρήξουμε τον διαγωνισμό, τι άλλο θα φέρει αυτό; Η καχυποψία είναι και ιδεολογική. Αν εκ των πρότερων θεωρείς ότι κάθε αποκρατικοποίηση είναι κακή, έχεις μια καχυποψία εξ’ αρχής», σχολίασε αρχικά η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου για το Ελληνικό, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Το κριτήριο είναι να ικανοποιηθεί το δημόσιο συμφέρον γι αυτό και ζητάμε από τον ενδιαφερόμενο μεγαλύτερη προσφορά. Το θέμα είναι μόνο το τίμημα;» διερωτήθηκε.

«Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον ανεξαρτήτως με το πόσοι είναι στον διαγωνισμό», πρόσθεσε.

 

By