Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ασημακοπούλου: O ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει την πραγματικότητα

 «Υπάρχει ένα υπαρκτό τέλος με βάση μια συμφωνία που είναι το τέλος του έτους. Είναι απόλυτα λογικό να βιάζεται κανείς να πιάσει αυτό το μεγάλο στόχο»

asimakopoulou 1

Για σκόπιμη παραποίηση των δηλώσεών της κάνει λόγο η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου με αφορμή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία σε συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά» ομολόγησε πως η κυβέρνηση βιάστηκε να πει ότι η χώρα βγαίνει από το μνημόνιο.

«Η σκόπιμη παραποίηση των σημερινών μου δηλώσεων αποτελεί συνέχεια της μόνιμης τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, κάνοντας κακό στη χώρα με μοναδικό γνώμονα το μικροκομματικό τους όφελος», σημειώνει η κ. Ασημακοπούλου.

Η κ. Ασημακοπούλου τονίζει επίσης ότι η απάντησή της στο σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου  ήταν σαφής και συγκεκριμένη: «Υπάρχει ένα υπαρκτό τέλος με βάση μια συμφωνία που είναι το τέλος του έτους. Είναι απόλυτα λογικό να βιάζεται κανείς να πιάσει αυτό το μεγάλο στόχο».

Σχολιάζοντας  λίγο πριν τις δηλώσεις αυτές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο για ομολογία της κ. Ασημακοπούλου πως «η κυβέρνηση “βιάστηκε να πει” ότι η χώρα “βγαίνει από το μνημόνιο”».

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι η ομολογία αυτή «σηματοδοτεί την άτακτη κυβερνητική υποχώρηση από τη μεταμνημονιακή αφήγηση που προσπαθούσαν τόσο καιρό να καλλιεργήσουν».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «οι διαβεβαιώσεις από τα χείλη του κ. Σαμαρά για έξοδο της χώρας από το μνημόνιο τώρα χαρακτηρίζονται ως λάθος ακόμα και από τους πιο στενούς του συνεργάτες».

«Το ερώτημα, όμως, παραμένει. Σε ποιες νέες απαιτήσεις των δανειστών συμφώνησε η κυβέρνηση;», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

By