Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Αστειευόμουν για Ομπάμα-Μπιγιονσέ», λέει τώρα ο γάλλος παπαράτσι

Ο Pascal Rostain σπεύδει να εξηγήσει αλλά δεν διαψεύδει τη σχέση του Αμερικανού προέδρου με τη διάσημη τραγουδίστρια

1«Έκανα ένα αστείο», λέει τώρα ο Γάλλος παπαράτσι που έκανε άνω – κάτω χθες την διεθνή κοινότητα με την δήλωση – βόμβα στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Europe 1″, σύμφωνα με την οποία ο Μπαράκ Ομπάμα έχει ανάρμοστη σχέση με την ποπ σταρ Μπιγιονσέ και  η Washignton Post θα αποκάλυπτε σήμερα τον δεσμό τους.

Για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο Πασκάλ Ροστέν έσπευσε σήμερα να τονίσει ότι ήταν μία πλάκα που έγινε on air.»  Αν με ακούγατε όταν ολοκλήρωσε την επίμαχη φράση μου, θα ακούγατε και το γέλιο μου», δήλωσε στην εφημερίδα «Le Figaro».

Ο Γάλλος παπατράτσι ωστόσο, έριξε τις σπόντες του για την σχέση του Ομπάμα και της «πρώτης κυρίας» των ΗΠΑ, Μισέλ.

«Η σχέση του προεδρικού ζεύγους έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι καλή», υποστήριξε ο Γάλλος παπαράτσι επισημαίνοντας ότι, οι όποιες αποκαλύψεις γίνουν από την πλευρά του αμερικανικού Τύπου,  θα γίνουν όταν θα είναι 150% σίγουρος.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε: «Το μόνο που είπα είναι μόνο ότι κάποιοι Αμερικανοί δημοσιογράφοι ψάχνουν το θέμα». Ωστόσο, σε κανένα σημείο της συνέντευξης ο Γάλλος παπαράτσι δεν διαψεύδει τη σχέση Ομπάμα-Μπιγιονσέ.   Μάλιστα έσπευσε να αναφερθεί και στις «ψυχρές σχέσεις» του Αμερικανού προέδρου με τη Μισέλ.

Και η αμερικανική εφημερίδα από την πλευρά της διέψευσε το βράδυ της Δευτέρας, ότι θα δημοσιεύσει ρεπορτάζ στο οποίο θα αποκαλύπτει τον υποτιθέμενο δεσμό που διατηρούν o Πρόεδρος των ΗΠΑ και η διάσημη τραγουδίστρια.

Γεγονός είναι πάντως ότι, η δήλωση του Πασκάλ Ροστέν περί αποκάλυψης ροζ σκανδάλου στο Λευκό Οίκο και δημοσιοποίηση της σχέσης του Μπαράκ Ομπάμα με την Μπιγιονσέ από την Washington Post, έφερε τα πάνω-κάτω στο Διαδίκτυο. Τα γαλικά ΜΜΕ οργιάζουν τις τελευταίες ώρες ότι πλέον και ο Ατλαντικός έχει το δικό του ερωτικό σκάνδαλο τύπου «Gayetgate».

By