Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυγά στο ΣτΕ πέταξαν μικροομολογιούχοι

Διαμαρτυρία μπροστά στο ΣτΕ και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησαν οι μικροομολογιούχοι, που έχασαν τα χρήματα με το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους

ste622_120314Σε κινητοποίηση βρίσκονται από το πρωί μικροομολογιούχοι από όλη την Ελλάδα. Αρχικά, βρέθηκαν έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), διαμαρτυρόμενοι για το κούρεμα των αποταμιεύσεών τους, όπου μάλιστα πέταξαν αυγά!

Οι μικροομολογιούχοι, φωνάζοντας «κλέφτες» κρατούσαν πλακάτ με πρόσωπα πολιτικών, όπως του κ. Σαμαρά, του κ. Βενιζέλου κ.ά. «Δύο χρόνια μετά τη σφαγή των αποταμιευτών, ο οικογενειακός ιστός 15.000 και πλέον ελληνικών οικογενειών ακόμα περιμένει. Πότε θα γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις σας;», διαβάζει κανείς.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του «Συλλόγου φυσικών προσώπων ομολογιούχων ελληνικού Δημοσίου» μπήκαν στο κτήριο του ΣτΕ, για να συναντηθούν με τον πρόεδρο του Συμβουλίου, κ. Ρίζο Σωτήρη και να του έδωσαν επιστολή σχετικά με τα όσα απασχολούν τους μικροομολογιούχους.

Στη συνέχεια, οι μικροομολογιούχοι πήγαν στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Αυτή την ώρα κατευθύνονται προς τη Βουλή.

By