Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυθεντικά Abercrombie στη Γλυφάδα

Το μοναδικό κατάστημα στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη αυθεντική συλλογή Abercrombie

abercrombie_1Δεν χρειάζεται να παρακαλέσεις τον κολλητό σου που πάει ταξίδι στο εξωτερικό να στριμώξει στη βαλίτσα του τα δύο Abercrombie T-Shirt που έβαλες στο μάτι, ούτε να τα παραγγείλεις με ρίσκο να σου μη σου κάνουν γάντι. Τhank God, τα αυθεντικά Abercrombie και Hollister είναι πια στα νότια.

Τop, denim shorts, σαγιονάρες, τζιν, φούστες, φορέματα, τσάντες, αξεσουάρ όλα απλώνονται μπροστά στα μάτια σου στο One o one. τον παράδεισο του πρώτου καταστήματος στην Ελλάδα, απόλυτα αφιερωμένου στα Abercrombie και Hollister.

abercrombie_2

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κάπου στα μέσα του Οκτώβρη του 2013, ο Βασίλης με τη γυναίκα του, Arpie, ανοίγουν ένα κατάστημα ρούχων με μερικές από τις πιο γνωστές αμερικανικές μάρκες όπως Timberland, Columbia, Abercrombie&Fitch, Αbercrombie Kids και Hollister. Ο κόσμος όμως είχε τις προτιμήσεις του κι εκείνοι δεν μπορούσαν να το παραβλέψουν. Τα Abercrombie και Hollister σύντομα αντικατέστησαν όλες τις υπόλοιπες μάρκες, ενώ πια αποτελούν ίσως τη μεγαλύτερη αυθεντική συλλογή που μπορείς να βρεις οπουδήποτε στην Ελλάδα.

«Το όνομα του μαγαζιού δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για έναν απο τούς πιο γνωστούς αυτοκινητόδρομους της νότιας Καλιφόρνιας τον Οne O One (101)»

abercrombie_5

Αν το καλοσκεφτείς πάντως, το μαγαζί δεν θα μπορούσε να είναι πουθενά αλλού στην Αθήνα, πέρα από τη νότια πλευρά. «Η φιλοσοφία της Hollister και της Abercrombie ταιριάζει απόλυτα με τα νότια και γενικά με την ελληνική νοοτροπία. Σερφ, ήλιος, θάλασσα, south, χαλαροί τύποι. Όλα δένουν μεταξύ τους»

To Word of Mouth έχει ήδη λειτουργήσει υπέρ του καταστήματος, μιας και παρόλο που δεν βρίσκεται πάνω στην Μεταξά (=στον πιο κλασσικό δρόμο για ψώνια στη Γλυφάδα), αλλά στην οδό Γιαννιτσοπούλου (αριθμός 3), έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει τους φανατικούς του πελάτες. Δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να το βρεις, μιας και είναι δίπλα στο γνωστό Queen Burger. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι πλέον, ο κόσμος αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι στο One O one όλα είναι αυθεντικά, κάτι που χαροποιεί τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. «Όταν μια παράλληλη αγορά με απομιμήσεις μεγαλουργεί, το να εκτιμάει ο κόσμος ότι του προσφέρουμε αυθεντικά Abercrombie και Hollister στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας», μου λέει.

abercrombie_8

Πάντως μην περιμένεις να βρεις κάτι παλαιότερης κολεξιόν. Το One O one φροντίζει να φέρνει ό,τι πιο καινούριο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, κινούμενο παράλληλα με τα καταστήματα του εξωτερικού. «Τα βλέπεις στη Νέα Υόρκη και την Αγγλία; Σε ένα μήνα θα τα δεις και στις κρεμάστρες του One O one! Δεν μένουμε ποτέ πίσω».

Πώς όμως θα καταλάβει κάποιος ότι κρατάει στα χέρια του αυθεντικά Abercrombie, από τη στιγμή που έχει μάθει να του «σερβίρουν» απομιμήσεις ;

Όπως μου λέει ο Βασίλης, δεν είναι τόσο δύσκολο. «Άμα ξέρεις λίγο το ρούχο και το πιάσεις, θα καταλάβεις αν είναι αυθεντικό ή όχι. Οι μικρές είναι που κάνουν τη διαφορά. Εκεί που θα σιγουρευτείς όμως, είναι στο πλύσιμο. Έρχονται πελάτες και μου λένε ότι έχουν χιλιοφορέσει ένα T-Shirt και το χρώμα του παραμένει αναλλοίωτο. Εκεί φαίνεται και η ποιότητα».

abercrombie_6«Οι πελάτες μας δεν είναι τυχαίοι περαστικοί. Ξέρουν το μαγαζί, ή έχουν ακόυσει γι’αυτό κι έρχονται στοχευμένα»

Οι τιμές πάντως δεν έχουν μεγάλη διαφορά από αυτές που θα βρεις στο site της Abercrombie. Σε κάποια είδη μπορεί να είναι χαμηλότερες στο κατάστημα, συνήθως όμως θα τις βρεις λίγο υψηλότερες, (λόγω του ΦΠΑ, του εκτελωνισμού κ.τ.λ.), αν και στόχος του Οne O one είναι να φτάσει κάποια στιγμή τις τιμές του site. Βέβαια, όσοι ξέρουν τα ρούχα της Abercrombie, γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες και συνήθως αποφεύγουν να αγοράσουν αν δεν δοκιμάσουν πρώτα.

abercrombie_7

 

ΠΗΓΗ: nou-pou

By