Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτά είναι τα καλύτερα μοντέλα…

Ραντεβού στο Dubai δίνουν οι αθεράπευτα παθιασμένοι με ρολόγια άντρες…

cartier big

Σε λίγες ημέρες, στις 20 Μαρτίου, το saleroom των Christie’s στο Dubai, θα πραγματοποιήσει ένα από τα πιο «καυτά» ραντεβού για τους συλλέκτες και εμπόρους σπάνιων ρολογιών, αλλά και κάθε άντρα που δεν αντιστέκεται στο να πάρει άλλο ένα ρολόι για το συρτάρι του (μαζί με εκείνο που θα κάνει δώρο στη σύντροφό του).
Σύγχρονα, κλασικά και vintage κομμάτια που φέρουν τη σφραγίδα κολοσσιαίων brands όπως Rolex, Audemars Piguet, Cartier, Harry Winston και Patek Philippe αναμένεται να καταγράψουν νέα ρεκόρ.

Το πιο ακριβό κομμάτι
Στην κορυφή των εκτιμήσεων είναι ένα ρολόι Patek Philippe από πλατίνα και σμαράγδι, με διηνεκές ημερολόγιο, φάσεις σελήνης, ενδείξεις χρονολογίας και διάμετρο 40μμ. Η εκτίμησή του κυμαίνεται μεταξύ 280.000 και 380.000 δολαρίων!

patek philippe akribo

Τα top lots
Ένα γυναικείο ρολόι Piaget φτιαγμένο όλο από χρυσό 18 καρατίων, διαμάντια και σμαράγδια έχει εκτιμηθεί από 120.000 έως 180.000 δολάρια. Είναι χρονολογίας 1989 και έχει διάμετρο 23 μμ.

gynaikeio

Πάντα σε ζήτηση τα ρολόγια της Cartier, καταλαμβάνουν το δικό τους μερίδιο στην δευτερογενή αγορά ρολογιών, με ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια των ειδικών να βγαίνει με τιμές 20.000 και 30.000 δολαρίων. Πρόκειται για ένα μοντέλο από χρυσό 18 καρατίων, και διαμάντια, διαστάσεων 51 εκ.

cartier gia mesa

«Ανταγωνιστής» του Cartier στο επερχόμενο sale είναι ένα μοντέλο της Rolex (Oyster Cosmograph Daytona), διαμέτρου 37μμ, και με εκτίμηση 22.000 με 28.000 δολάρια. Ηδη, τα σχόλια είναι πολλά και αναμένεται να ξεπεράσει τα πρώτα estimates καθώς θεωρείται ένα από τα πιο ελκυστικά για τον άντρα σχέδια.

rolexaki

By