Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η δημοσιογράφος που αποκάλυψε την ερωμένη του Ολάντ

Οι Sunday Times της έγραψαν ότι είναι «η γυναίκα που άλλαξε τη Γαλλία».

1Τα γαλλικά ΜΜΕ της έγραψαν ότι εξαιτίας της διαλύθηκε το προεδρικό ζεύγος. Η πανέξυπνη και πανούργα Λοράνς Πιό, διευθύντρια του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Closer που ανακάλυψε και φωτογράφισε τον Φρανσουά Ολάντ στο διαμέρισμα της ερωμένης του Ζουλί Γκαγιέ ξέρει ότι έκανε μια παγκόσμια επιτυχία.

Η Πιό είναι σήμερα στη Γαλλία εξίσου διάσημη με την Γκαγιό. Η ίδια είναι τόσο έξυπνη που απαντά στις κατηγορίες ότι τα σκανδαλοθηρικού περιεχομένου περιοδικά το παράκαναν:
«Μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε, αλλά εμείς στα περιοδικά people έχουμε δεοντολογικούς κανόνες. Πρώτος είναι να μη δημοσιεύεις ποτέ μια ιστορία με κέρατο αν το περιβάλλον του ενδιαφερόμενου δεν το γνωρίζει» αναφέρει η Πιό σε συνέντευξή της στη Liberation και τονίζει ότι ο έρωτας του Ολάντ για τη Γκαγιό κυκλοφορούσε ήδη στην πόλη.
Αυτή η ιστορία ήταν γνωστή από καιρό στο Παρίσι. Την ήξεραν σίγουρα οι πολιτικοί συντάκτες, την ήξεραν πολλοί τέλος πάντων. Το ίδιο συνέβη και το 2007 όταν δημοσιεύσαμε τις φωτογραφίες του Ολάντ με την Τριερβελέρ, αναφέρει η Πιό στο ραδιόφωνο RTL.
H Λοράνς Πιό έγινε διάσημη όταν δημοσίευσε πέρυσι το καλοκαίρι τις φωτογραφίες της Μίντλετον topless. Τα βρετανικά ΜΜΕ καυτηρίασαν την έκδοση, το παλάτι έγινε έξαλλο και έκανε μήνυση στο Closer αλλά η Πιό ήταν ακόμη η πιό έξυπνη:
«Αυτές οι φωτογραφίες τελικά δεν ήταν σοκαριστικές. Δείχνουν μια νέα γυναίκα να κάνει μπάνιο τόπλες, όπως κάνουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο».

1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By