Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η μυστηριώδης 24χρονη Perenna Kei που έγινε η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο

Η 24χρονη Perenna Kei από το Χονγκ Κονγκ έχει πάρει τα πρωτεία της νεότερης δισεκατομμυριούχου στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes

1Εκθρονίζοντας από τη θέση αυτή τον συνιδρυτή του Facebook, τον 29χρονο, Dustin Moskovitz, που κρατούσε τα σκήπτρα μέχρι πρότινος.

Η μυστηριώδης  Perenna Kei, που έχει σπουδάσει οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου,  κρατάει τόσο χαμηλό προφίλ που σύμφωνα με το Business Insider το Forbes δεν μπορούσε να βρει καν τη φωτογραφία της. Ωστόσο, παρά τις λίγες πληροφορίες που υπάρχουν για την ίδια, είναι γνωστό ότι η νεαρότερη πλέον δισεκατομμυριούχος οφείλει την περιουσία της στον πατέρα της, Ji Haipeng, πρόεδρο και CEO της Logan Property Holdings, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη οικιστικών ακινήτων και διαθέτει θυγατρικές σε ολόκληρη την ηπειρωτική Κίνα και στην οποία η 24χρονη Kei είναι μη εκτελεστικό μέλος.

Η περιουσία της Κei ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 1,3 δισ. Δολάρια, από τα οποία τα περισσότερα προέρχονται από το 85% μερίδιό της στην εταιρεία του πατέρα της αλλά και σε ένα οικογενειακό καταπίστευμα που βρίσκεται στο όνομά της. Επιπλέον, η Kei, σύμφωνα με την Wealth-X, διαθέτει ρευστά περιουσιακά στοιχεία ύψους περίπου 6,5 εκατ. Δολαρίων και είναι ιδιοκτήτρια ων επενδυτικών Dragon Jubilee Investments,  Gao Run Holdings και Thrive Ally, που βασίζονται στις βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Η περιουσία της Kei αυξήθηκε σημαντικά και από την είσοδο της Logan Property Holdings στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ τον Δεκέμβριο του 2013, κατά την οποία η εταιρεία έβγαλε περίπου 190 εκατ. Δολάρια.

By