Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αυτοδιαγράφεται από ΕΣΗΕΑ η Πιπιλή!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοσιογράφος Φωτεινή Πιπιλή με επιστολή της προς την ΕΣΗΕΑ δηλώνει ότι αυτοδιαγράφεται όσο εκφραστής του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων παραμένει ο Δημήτρης Τρίμης.

esiea featΜε επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και με σκληρές εκφράσεις, η κ.Πιπιλή επιτίθεται προσωπικά στον κ.Τρίμη, τον οποίο κατηγορεί για «κατ” εξακολούθησιν φασίζουσα πρακτική, που οδηγεί στη φίμωση», «αδιέξοδη και καταστροφική για το ιστορικό σωματείο πολιτική με συνεχείς επιλεκτικές πρακτικές των διαγραφών ή των απειλών για διαγραφές και με τη συνεχιζόμενη εύκολη πρακτική των απεργιών ειδικά όταν συμβαίνουν κορυφαία γεγονότα».

«Κάντε κι άλλες απεργίες εσείς. Φιμώστε τους αντιπάλους σας και θα το καταφέρετε πιστέψτε με να κλείσουν και άλλες εκδοτικές ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις, που γονατίζουν από την κρίση αλλά δεν πληρώνουν μαύρα, καταλαβαίνετε τι εννοώ κύριε Τρίμη. Η ενημέρωση να γίνεται πλέρια δημοκρατικά μέσω της Αυγής, του Κόκκινου, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ του υπόδικου Φωτόπουλου, της εφημερίδας των συνδικαλιστών του μετρό κ.α. συναφών Σωματείων», γράφει επίσης η κ.Πιπιλή.

Η επιστολή της κ.Πιπιλή δίδεται στη δημοσιότητα λίγο μετά τη λήξη της απεργίας για την ΕΡΤ, στην οποία είχε αντιδράσει σφοδρά η Νέα Δημοκρατία, ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε κατηγορήσει τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ ότι απεργούσαν κάθε φορά, που ο ίδιος είχε συναντήσεις με ξένους ηγέτες.

Η κ.Πιπιλή συνοδεύει την επιστολή της με σημείωμα στο οποίο αναφέρει ότι σχεδίαζε να προβεί σε αυτή την κίνηση εδώ και καιρό, αλλά περίμενε να ολοκληρωθούν χθες οι εκλογές της ΕΣΗΕΑ.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της κ.Πιπιλή εδώ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By