Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυτοκτόνησε μπροστά σε αστυνομικούς

Επί τέσσερις ώρες προσπαθούσαν να τον οδηγήσουν στο ψυχιατρείο

peripoliko-astunomia

Ένας 45χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του στη Λάδη Διδυμοτείχου, μπροστά στα μάτια κατοίκων και αστυνομικών που βρίσκονταν στο χωριό, για να τον οδηγήσουν στο ψυχιατρείο.

Όλα ξεκίνησαν τους τελευταίους δύο μήνες, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συλλάβουν τον 45χρονο για να τον μεταφέρουν για νοσηλεία σε ψυχιατρείο. Ο άνδρας, που είχε επιστρέψει τα τελευταία χρόνια από την Ολλανδία στην Ελλάδα, μόλις έβλεπε τους αστυνομικούς κλεινόταν στο σπίτι του και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν την Παρασκευή έξω από το σπίτι του και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Ο 45χρονος ανέβηκε στη σκεπή γειτονικής αποθήκης και κρατώντας ένα μαχαίρι στα χέρια του, απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Επί τέσσερις ώρες οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραδοθεί και να αφήσει το μαχαίρι. Μάλιστα, του έδωσαν τσιγάρα, ενώ σε κάποια στιγμή του πέταξαν και πέτρες, με σκοπό να προσπαθήσει να τις αποκρούσει και να αφήσει το μαχαίρι.

Ο 45χρονος, κατέβηκε από τη σκεπή, αλλά παράμεινε πάνω από το έδαφος σε μία κληματαριά. Εκεί, έστρεψε στο στήθος το μαχαίρι και έδωσε τέλος στη ζωή του.

By