Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτοκτόνησε ο πατέρας που βίαζε την κόρη του

Βρέθηκε κρεμασμένος στα κρατητήρια του Α.Τ. Καλαμάτας

elliniki-astunomia-elas-peripoliko-arxeio

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ο 35χρονος Αλβανός στο Τρίκορφο Μεσσήνης που βίαζε την κόρη του. Βρέθηκε κρεμασμένος από αστυνομικούς αργά χθες το βράδυ στα κρατητήρια του Α.Τ. Καλαμάτας, όπου και κρατούνταν προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή Μεσσηνίας τη Δευτέρα. Ο 35χρονος κρεμάστηκε με το σεντόνι του.

Τα όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας φαίνεται να γνώριζαν συγγενείς αλλά και η μητέρα, αλλά στην Αστυνομία τα αρνήθηκαν, ενώ πολλά είχαν υποπτευθεί και κάτοικοι του χωριού.

Οι γείτονες παραδέχονται ότι καθημερινά άκουγαν φωνές από τον ξυλοδαρμό που δέχονταν από τον πατέρα και σύζυγο, τόσο η 15χρονη όσο και η μητέρα της.

Το βράδυ της Τρίτης, οπότε σημειώθηκε το οικογενειακό επεισόδιο που στάθηκε αφορμή να κληθεί η Αστυνομία, η μητέρα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όταν για μια ακόμη φορά είδε το σύζυγό της να ασελγεί πάνω στην κόρη της.

Η μητέρα αντιλήφθηκε τις άρρωστες προθέσεις του συζύγου της και προσπάθησε να τον αποτρέψει. Τότε, ξεκίνησε έντονος καυγάς, αυτός την απώθησε βίαια και σε μια στιγμή απόγνωσης η μητέρα πήρε ένα καλώδιο, με πρόθεση να αυτοκτονήσει, μη πραγματοποιώντας όμως την απειλή της.

Η οικογένεια ζούσε σε καθεστώς τρομοκρατίας από τον 35χρονο, καθώς συνεχώς απειλούσε τη γυναίκα του και τη 15χρονη κόρη τους.

Ακόμα κι όταν συνελήφθη, γνωρίζοντας ότι η γυναίκα του και η κόρη του βρίσκονται στο κτήριο και αξιωματικοί προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, ο δράστης φώναζε όσο πιο δυνατά μπορούσε στα αλβανικά να μη μιλήσουν.

Ο 35χρονος ζούσε στη Μεσσηνία τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ η 15χρονη ήρθε στην Ελλάδα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Το δράμα της ξεκίνησε από την Αλβανία, όταν ήταν 11,5 χρονών και ο 35χρονος ταξίδευε στην πατρίδα του.

By