Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Α. Τσίπρας: «Η κ. Μέρκελ έρχεται για να στηρίξει τους μερκελιστές της»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τους τόνους σχετικά με την υπόθεση του κ. Μπαλτάκου και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι ο «αρχηγός» μιας «ακροδεξιάς δράκας» στο Μαξίμου που κυβερνά την Ελλάδα

samaras-merkel640

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ 3, επιτέθηκε  στον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ για την κυβέρνηση είπε ότι «παραπαίει» κι έρχονται οι Γερμανοί να τη στηρίξουν «με νύχια και με δόντια».

«Την απόφαση για το αν θα γίνουν και πότε θα γίνουν εθνικές εκλογές δεν θα την πάρει ο Αντώνης Σαμαράς. Θα την πάρει η κ. Μέρκελ, που έρχεται να τον στηρίξει, τώρα που έχει προβλήματα. Έρχεται να στηρίξει τους μερκελιστές της. Και αναμένεται ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος να την καλωσορίσουν και να της πουν “κυρία καγκελάριε ιδού η αποικία σας, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των μέτρων που εσείς ζητάτε”».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τους τόνους σχετικά με την υπόθεση του κ. Μπαλτάκου και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι ο «αρχηγός» μιας «ακροδεξιάς δράκας» στο Μαξίμου που κυβερνά την Ελλάδα.

By