Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

AIGAION Ασφαλιστική: Μέτρα ασφαλείας για την προστασία του καταναλωτή στις ασφάλειες αυτοκινήτου

Τα συμβόλαια και σήματα ασφάλισης αυτοκινήτων τυπώνονται σε νέας τεχνολογίας έγγραφα, τα οποία δεν μπορούν να αντιγραφούν

 

aigionA

Νέου τύπου έγγραφα για τα συμβόλαια και σήματα ασφάλισης αυτοκινήτων, τα οποία δεν επιτρέπουν την πλαστογράφηση χρησιμοποιεί η ΑΙGAION Aσφαλιστική, με γνώμονα την προστασία των πελατών της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση , η νέα τεχνολογία διασφαλίζει ότι σε περίπτωση φωτοτύπησης ή σάρωσης (scan) ασφαλιστικού εγγράφου της AIGAION Ασφαλιστική θα εμφανίζεται η λέξη «ΑΚΥΡΟ», καθιστώντας ουσιαστικά το αντίγραφο χωρίς καμία ισχύ απέναντι σε οποιονδήποτε έλεγχο ή σε περίπτωση ζημίας.

Με τον τρόπο αυτό, η AIGAION Ασφαλιστική προστατεύει τους ασφαλισμένους της από πλαστογραφημένα συμβόλαια και σήματα ασφάλισης, με πιθανές καταστροφικές οικονομικές και νομικές συνέπειες.

Με την ένταξη του νέου αυτού μέτρου ασφαλείας στα συμβόλαιά της, η AIGAION Ασφαλιστική καταδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για επενδύσεις σε συστήματα και εφαρμογές προς όφελος των συνεργατών και πελατών της, καταδεικνύοντας την αξιοπιστία, φερεγγυότητα και προστασία που προσφέρει σε αυτούς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By