Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βίντεο με «κοτόπουλα και 50άρικα» προαναγγέλλει ο Μιχαλολιάκος

 «Πιστεύετε ότι υπάρχει κανείς που θεωρεί ότι αρχηγός του συνδυασμού είναι ο Μώραλης;»

mixaloliakos650_310314

Νέα βίντεο που αποδεικνύουν τις «μεθοδεύσεις» του συνδυασμού Μώραλη  προανήγγειλε ο  ο νυν δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, Βασίλης Μιχαλολιάκος με δηλώσεις του στο BHMA FM.

«Η πλευρά Μαρινάκη υποστήριξε ότι δεν μοιράστηκαν διαφημιστικά φυλλάδια στην εκδήλωση της Ολυμπιακής Επιτροπής του υπουργείου Παιδείας και όμως ήρθε ντοκουμέντο που το αποδεικνύει ότι μοιράστηκαν. Υποστήριξε ότι δεν μοιράστηκαν σακούλες με τρόφιμα με ψηφοδέλτια. Παρουσιάστηκε το βίντεο που αποδεικνύει ότι μοιράστηκαν» δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος, συμπληρώνοντας ότι  «θα έρθει και το βίντεο που θα αποδεικνύει ότι μοιράστηκαν κοτόπουλα με 50άρικα! Αυτά είναι μέχρι την Κυριακή. Διότι μετά, ο πειραϊκός λαός θα έχει πάρει τις αποφάσεις του».

Παράλληλα,  ο κ. Μιχαλολιάκος άφησε αιχμές και για τον Βαγγένη Μαρινάκη με ένα ρητορικό ερώτημα.  «Πιστεύετε ότι υπάρχει κανείς που θεωρεί ότι αρχηγός του συνδυασμού είναι ο Μώραλης; Τουλάχιστον στο Βόλο ο Μπέος ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη και ηγήθηκε του συνδυασμού. Δεν έβαλε τον υπάλληλό του…».

 

By