Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βίτσας: Οι ενέργειες της κυβέρνησης δείχνουν τον πανικό της

«Το ότι ο κ. Σαμαράς επέλεξε να κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη, δεν υποχρεώνει τον κ. Τσίπρα να κάνει το ίδιο»

vitsas

Για την κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση με αφορμή τη ΝΕΡΙΤ και για άλλα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας αναφέρθηκε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στον Real Fm.

«Οι ενέργειες της κυβέρνησης δείχνουν τον πανικό της. Το γεγονός ότι εν μέσω κράτους πανικού, προχωρά σε αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, είναι φανερό και ξεσηκώνει και τα δημοκρατικά αισθήματα του ίδιου του λαού. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν, ξαφνικά εμφανίζεται ως πρωτόκολλο και πρέπει να αναδεχθεί ως αντιδημοκρατική συμπεριφορά ως το επίπεδο του πολιτικού χαρακτήρα πραξικοπήματος», σημείωσε αρχικά ο κ. Βίτσας.

Αναφορικά με τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ ο Δημήτρης Βίτσας δήλωσε: «Ο κ. Σαμαράς αποφεύγει τον διάλογο. Δεν εμφανίζεται καν ούτε στη Βουλή. Αποφεύγει τον διάλογο και με τους δημοσιογράφους και με την κοινωνία. Πάντοτε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο Πρωθυπουργός της χώρας, έκαναν πάντοτε δύο πράγματα στην ΔΕΘ. Μία ομιλία και μία συνέντευξη Τύπου. Το ότι ο κ. Σαμαράς επέλεξε να κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη, δεν υποχρεώνει τον κ. Τσίπρα να κάνει το ίδιο».

By