Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βγάζει τον «τάρανδο» η Abercrombie & Fitch από τα ρούχα της

Αφαιρεί το σήμα κατατεθέν εξαιτίας της σημαντικής πτώσης των πωλήσεων

AFM_1

Οι έφηβοι αγοραστές δεν προτιμούν πια τα σπορ ρούχα της εταιρίας και οι μετοχές της πέφτουν στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Με το να αφαιρέσει από τα ρούχα της το σήμα κατατεθέν της, το λογότυπό της δηλαδή που είναι ένας τάρανδος, πιστεύει η αμερικανική εταιρία ρούχων Abercrombie & Fitch ότι θα βάλει φρένο στην πτώση που σημειώνει η μετοχή της στο χρηματιστήριο, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Αυτό βέβαια είναι επακόλουθο του γεγονότος πως σύμφωνα με έκθεση της αγοράς, οι έφηβοι, που είναι το κοινό στο οποίο κυρίως απευθύνεται η εταιρία με τα σπορ ρούχα, της γύρισαν την πλάτη.

aber_3

Μπορεί εκ πρώτης όψεος να μην φαίνεται σημαντική αλλαγή, όμως τα πράγματα γίνονται διαφορετικά όταν αναλογιστεί κανείς ότι όλα τα μπλουζάκια και τα φούτερ της εταιρίας έφεραν το λογότυπό της!

Τα ρούχα της Abercrombie & Fitch, που θεωρούνται ακριβά, έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα και από αλυσίδες όπως η H&M, γνωστή για τα πολύ φτηνά μπλουζάκια που διαθέτει προς πώληση.

abercrombie_core_logo_BTS_09_by_jawnart

Σύμφωνα εξάλλου με τις τελευταίες μελέτες, οι έφηβοι πλέον περνούν περισσότερο χρόνο ψάχνοντας τις αγορές τους και καταλήγοντας στον καλύτερο συνδιασμό τιμής και ποιότητας.

Οι αλλαγές στην A&F ειναι ήδη ορατές στην φθινοπωρινή κολεξιόν, όπου η αναγραφή του λογοτύπου έχει μειωθεί στο μισό, ενώ αναμένεται να επεκταθεί κι άλλο το επόμενο διάστημα.

Η μετοχή της A&F έπεσε σχεδόν 5% ή 2,13 δολάρια στα 41,87 δολάρια την Πέμπτη 28/9.

abercrombie-and-fitch

By