Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Βενιζέλος: Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές

«Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι η ψήφος τους θα ερμηνευτεί, άρα θα πρέπει να δώσουν μία ψήφο που δεν επιδέχεται ερμηνείες»

venizelos-KO

Την άποψη ότι η ψήφος των πολιτών θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μην «επιδέχεται ερμηνείες» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ εκτίμησε ότι δεν τίθεται θέμα εθνικών εκλογών. «Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι η ψήφος τους θα ερμηνευτεί, άρα θα πρέπει να δώσουν μία ψήφο που δεν επιδέχεται ερμηνείες» υπογράμμισε μιλώντας στον Αlpha 9.89.

Eπίσης, επανέλαβε ότι «στον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πάω ούτως ή άλλως. Χρειάζονται πολιτικές πρωτοβουλίες για να βγούμε από το μνημόνιο»

Η Σύνοδος των Καννών

Αναφερόμενος στο θέμα που έχει δημιουργηθεί από τα δημοσιεύματα των «Financial Times» ο κ. Βενιζέλος, τόνισε ότι «η κρίση δεν έχει τελειώσει. Η αλήθεια και η γνώση των δύσκολων καταστάσεων βοηθάει την κοινή γνώμη να έχει μία πιο συγκροτημένη άποψη. Ο διάλογος δεν πρέπει να γίνεται με τρόπο βλαπτικό. Η συζήτηση στις Κάννες ήταν πάρα πολύ έντονη. Πρωταγωνιστές ήταν ο κ. Σαρκοζί και η κ. Μέρκελ. Ήταν μία συζήτηση δύσκολη, αλλά όχι μία συζήτηση μεταξύ Κομισιόν και ΔΝΤ. Ο κ. Μπαρόζο ήταν παρών, όπως και η κ. Λαγκάρντ, αλλά δεν ήταν αυτοί που έπαιρναν μέρος στη συζήτηση».

By