Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Βενιζέλος: «Δεν πρέπει να αποκτήσουμε πολιτική κρίση»

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

venizelos-KO

Να ψηφίσουν εν γνώσει των ιστορικών συνεπειών της ψήφου τους «ώστε η χώρα το βράδυ της Κυριακής να μην μπει σε μια περιδίνηση και σε μια αμφισβήτηση», «να μην αποκτήσουμε και πολιτική κρίση, τώρα που βγαίνουμε από την κρίση και πρέπει να κάνουμε μια τελική εθνική προσπάθεια όλοι μαζί», κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενόψει των ευρωεκλογών και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ.

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon» (η οποία θα μεταδιδόταν αργότερα και στον τηλεοπτικό σταθμό «EXTRA», τόνισε ότι η ψήφος στην Ελιά δεν είναι θέμα πολιτικής επιβίωσης του ΠΑΣΟΚ, αλλά της χώρας, γιατί «το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει για άλλο λόγο τώρα, μόνο για τη χώρα» και πως χωρίς αυτό δεν υπάρχει σταθερότητα, δεν υπάρχει «προοδευτική σταθερότητα» που σημαίνει «ολοκλήρωση της κίνησης προς τα μπρος».

Ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα, εκτιμώντας, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Blue Sky», «ότι θα είναι μια καλή μέρα η Δευτέρα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

By