Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: η κυβέρνηση να επικεντρωθεί στα πραγματικά προβλήματα της οικονομίας

Συνάντηση με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην κυβέρνηση είχε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

venizelos-slider2

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, με τους υπουργούς της κυβέρνησης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στο θέμα της Χρυσής Αυγής εκτιμώντας πως η δικαιοσύνη κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε πως πρέπει να εξεταστεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας ώστε να είναι δυνατή η συζήτηση με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Τρόικας που αναμένονται στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες.

Επίσης τόνισε πως αν δεν σημειωθεί πρόοδος σε αυτές τις συζητήσεις θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να θέσει το θέμα σε πολιτικό επίπεδο. Επίσης υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να σχηματιστεί κυβέρνηση στη Γερμανία. Τόνισε επίσης πως οι στόχοι έχουν επιτευχθεί και έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο διαρθρωτικό πρωτογενές πλεόνασμα.

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε ακόμα και για τις εναλλακτικές προτάσεις που μπορούν να προταθούν όπως ένα νέο κούρεμα η ελάφρυνση του χρέους. Μέχρι τότε δήλωσε ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να επικεντρωθεί σε ζητήματα πραγματικής οικονομίας, τα οποία θα περιλαμβάνονται και στην προγραμματική συμφωνία των δύο εταίρων, η οποία θα ολοκληρωθεί, όπως είπε, στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Όσον αφορά το θέμα της Χρυσής Αυγής ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίηση του αλλά και το ότι αισθάνεται δικαιωμένος για την επιμονή του ΠΑΣΟΚ να καταγγέλλει το ακροδεξιό κόμμα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By