Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: Μεγάλη η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 4 χρόνια

Νέες βολές από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης σε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα

venizelos-omilia15

Τη σημερινή εξέλιξη, της επανόδου της χώρας στις αγορές, που «επιβεβαιώνει με τον πιο πανηγυρικό και χειροπιαστό τρόπο την αλλαγή σελίδας και την επάνοδο στην ομαλότητα» συνέδεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με τις προσπάθειες και το κόστος που κατέβαλε «πρωτίστως» και «μόνο του για μεγάλο διάστημα» το ΠΑΣΟΚ και οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες των κυβερνήσεών του σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, ώστε να αναδείξει τον ρόλο τού ΠΑΣΟΚ στις εξελίξεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, στη Χαρ. Τρικούπη, ο κ. Βενιζέλος τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης του προοδευτικού πόλου μέσω της εκλογικής ενίσχυσης της Ελιάς, απευθύνοντας κάλεσμα για συστράτευση σε όλα τα στελέχη και κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα «ιστορικά» στελέχη, αλλά και όλες τις δυνάμεις της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης.

Ο κ. Βενιζέλος άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, που «εκφράζουν τη λύπη και τη βαθιά ενόχλησή τους για την επιτυχία της χώρας» και που «ζουν ως πολιτικά παράσιτα λόγω του μνημονίου».

Πηγή: ΑΜΠΕ

By