Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Βενιζέλος: Μικρομματική η επιλογή των εκλογών

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι δεν θα παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Πιστός στην έως τώρα γραμμή κατά των εκλογών με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από τη Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , διαμηνύοντας ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει τόσο την οικονομική κρίση όσο και την κρίση αξιών των τελευταίων ετών.

Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ότι δεν είναι σε θέση να κάνουν τίποτα.
«Έχουμε πλήρη επίγνωση των προβλημάτων και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα στο πλαίσιο του Συντάγματος, χωρίς βιασύνη, δεν τρέχουμε πίσω από τις ενέργειες των νεοναζιστών», είπε ο Ευ. Βενιζέλος.

Αναγνώρισε καθυστέρηση από την πλευρά της Πολιτείας λέγοντας ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της Πολιτείας, τα οποία έπρεπε να είχαν ενεργοποιηθεί από καιρό αλλά επεσήμανε πως αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε ιστορική μνήμη και επίγνωση.

Παράλληλα έστρεψε τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για κάποιους που κρύβονται πίσω από τη ΧΑ και τον κ. Μιχαλολιάκο, για να θέσουν θέμα εκλογών και χαρακτήρισε ανιστόρητη και μικροκομματική μια τέτοια επιλογή.

Ακόμα ανέφερε ότι είναι θέμα ημερών να κατατεθεί στη Βουλή νομοσχέδιο για την περαιτέρω θωράκιση της Δημοκρατίας, το οποίο η κυβέρνηση επιθυμεί να ψηφιστεί από όλους τους βουλευτές, πλην εκείνων της ΧΑ, αλλά αρκεί, είπε και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία γι΄ αυτό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By