Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βενιζέλος- Παπανδρέου: τα είπαν στα γρήγορα

Τυχαία συνάντηση των δύο πολιτικών στους διαδρόμους της Βουλής

benizelosbouliΟ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε τυχαία με το προκάτοχό του πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στους διαδρόμους της Βουλής την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή νέου αντιπροέδρου, σε αντικατάσταση του Λεωνίδα Γρηγοράκου που έγινε αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Με αφορμή δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας που κάνει λόγο για μυστική συνάντηση των δύο ανδρών, συνεργάτες του κ. Παπανδρέου διαψεύδουν τον τίτλο «άγνωστη συνάντηση» και δηλώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής και ο κ. Βενιζέλος προσκάλεσε στο γραφείο του τον προκάτοχό του, όπου στη διάρκεια 1-2 λεπτών συμφώνησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν θέματα Οεξωτερικής πολιτικής, τα οποία ο κ. Βενιζέλος χειρίζεται σε κυβερνητικό επίπεδο.

Ειδικότερα, υπεύθυνος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Ελενόπουλος, απαντώντας στη σχετική ερώτηση, δήλωσε:
«Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, θα το δούμε αργότερα. Ως εκ τούτου δεν μπορώ και να το σχολιάσω. Ομως, επειδή η εφημερίδα προαναγγέλλει για το αυριανό της φύλλο μια «άγνωστη συνάντηση» Γιώργου Παπανδρέου – Ευάγγελου Βενιζέλου, μπορώ να πω το εξής:

Δεν υπήρξε καμία «άγνωστη συνάντηση». Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, στη Βουλή, την ώρα της ψηφοφορίας για την κάλυψη της κενής θέσης του Αντιπροέδρου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος προσκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου στο γραφείο του, όπου μίλησαν για 1-2 λεπτά προκειμένου να συνεννοηθούν για μια συνάντηση την προσεχή περίοδο, για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος ανέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών και ο Γιώργος Παπανδρέου έχει διατελέσει υπουργός για πολλά χρόνια στο ίδιο υπουργείο. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο και τίποτα πέραν αυτού».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By