Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: 4 υπουργούς σε μία εβδομάδα είδε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Μπαράζ συσκέψεων με φόντο τα δημοσιονομικά, την υγεία, την ανάπτυξη και την ασφάλεια

venizelos-omilia15Σειρά συσκέψεων και συναντήσεων με στελέχη και υπουργούς της Κυβέρνησης είχε ο κ. Βενιζέλος αυτή την εβδομάδα. Μετά τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τρίτη με τα στελέχη του Κινήματος που μετέχουν στην κυβέρνηση, ακολούθησαν συναντήσεις του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών με άλλους υπουργούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος είχε χθες διεξοδική συζήτηση με τον κ. Γιάννη Στουρνάρα για το σύνολο των θεμάτων που χειρίζεται το Υπουργείο Οικονομικών. Επίσης, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο κυρίως για την πορεία του ΕΣΠΑ και την προετοιμασία που γίνεται γύρω από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Τη σκυτάλη των συναντήσεων έλαβε σήμερα, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παρουσίασε στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης το σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών του στο χώρο της υγείας. Τέλος, σε σύσκεψη στο Υπουργείο Εξτερικών με τη συμμετοχή και υπηρεσιακών στελεχών ο κ. Βενιζέλος και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας εξέτασαν μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο υπουργείων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By