Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βεργέτης: «Ο κ.Μίτσελ είναι ένας κύριος με ήθος»…

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στην υπερπροσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό και τους χαρακτήρισε γενναίους.

1164568Με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του και την προσπάθειά τους αναφέρθηκε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τους χαρακτήρισε γενναίους, αναφέρθηκε στην αποβολή και στο ότι δυσκόλεψε τα πράγματα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίτσελ, λέγοντας ότι έχουν και επικοινωνία.

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι να βγάλουμε εις πέρας, αλλά έγινε δυσκολότερο μετά την αποβολή. Οι παίκτες μας είναι γενναίοι, παίξαμε άμυνα και το ότι κρατήσαμε το μηδέν τα λέει όλα. Δεν βγάλαμε τις επιθέσεις που θα θέλαμε, αλλά κρατάμε την ισοπαλία και συνεχίζεται», τόνισε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στον Μίτσελ και στο παιχνίδι με την Τότεναμ που ακολουθεί:

«Δεν ασχοληθήκαμε με την Τότεναμ. Συγκεντρωθήκαμε εδώ και παίξαμε στο 100%. Είμαστε ώριμοι και προσπαθούμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ευχαριστώ τον κ. Μίτσελ, είναι ένας κύριος με ήθος, ένας προπονητής που μου στέλνει μηνύματα στις επιτυχίες της ομάδας και είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα».

Για τις φωνές του κόσμου για την διαιτησία, τόνισε: «Ο προπονητής έχει στόχο, στον οποίο πρέπει να είναι συγκεντρωμένος. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να δω πως θα λειτουργήσουμε στις ανάγκες του αγώνα. Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο, γιατί χάνω την συγκέντρωσή μου».

 

By